SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA
PLASTI
ČNE I REKONSTRUKTIVNE HIRURGIJE 
"011"

 

 


Ordinaciju "011" je osnovao 2001. godine dr Aleksandar Dušanović u želji da svoje bogato višegodišnje kliničko hirurško i medicinsko iskustvo, u izvanrednoj lokaciji i ambi-
jentu, sa pažljivo odabranim, iskusnim, profesionalnim i posvećenim saradnicima i konsultantima, pretoči u jedinstven i specijalizovan centar estetske hirurgije na ovim prostorima Evrope.

 

Standard ordinacije, tehnička opremljenost kao i enterijer ispunjavaju visoke zahteve, i

 
 

to ne samo Srbije vec i svetskih državnih koncesija, koji Vam omogućavaju visok kvalitet medicinskog tretmana u celini, privatnost, sigurnost i bezbednost i sa pravom se svrstava među najsavremenije i najbolje opremljene medicinske ustanove ovog tipa u Srbiji.

Ordinacija "011" raspolaže savremeno opremljenom operacionom salom, specijalističkim kabinetom, sobom za pre i postoperativni tretman, specijalističkom ambulantom i prijemnim salonom gde se pacijentima pruža kompletan tretman i pun komfor, te na taj način omogućava kvalitet usluge najvišeg ranga.

Kompletan hirurški tim nudi ljudsku toplinu, visoku profesionalnost i stručnost iznad svega.
 
Od izuzetnog značaja za uspešnu operaciju je i individualna briga za pacijenta. Ona počinje još sa savetodavnim razgovorom pre intervencije i završava se uspešno završenom intervencijom.
Visoka profesionalnost, stručnost i ljudskost povezana sa umetničkom harmonijom i individualnom brigom o svakom pacijentu - glavni je moto ordinacije "011".